Lykke
Comments 2

Pris? Allereie? Eg rødmar…


Ein av favorittmennene mine for tida, http://mannfolkprat.wordpress.com/ har gitt meg ein pris! Han har nok gitt meg den for å vere snill med ein sølle nybyrjar i bloggverda, men eg vart veldig glad likevel. Tusen takk!

kreativ_blogger_award11

This entry was posted in: Lykke

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Jeg har så smått begynt å følge mannfolkpratbloggen, og den er til å miste pusten av til tider! Jeg bøyer meg i støvet over så velformulerte folk 🙂 Og du har grepet du også- har jo lest matspaltene dine på gal!

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s