Duft, Ferie, Lykke
Comments 4

Nordaførr

Det har tradisjonelt vore sommarane vi tilbrakte i Nord-Norge, ein intens månad med husvask, kaffeslaberas og mygg. No baud høvet seg til å ta ein pre-påsketur, så eg har fått sett masse fint. Den finaste tebutikken i Tromsø:

img_55121

Det søtaste, raraste parfymeriet i Tromsø, sjekk ut den gamle Samsaraen og Ma Griffe oppe til høgre. Sånnt no’ ha’kke vi i byn! 

img_5519

-Og “heime”. Fint?

img_5534

This entry was posted in: Duft, Ferie, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Tromsø er fint, og nydelig bilde fra “heime” 🙂 Jasså, du har kommet deg inn i et parfymeri her også 😉 Nå har jeg letet litt på nettet. Her er f.eks ammo boxer som jeg tenkte kunne være fin til parfymeprøver 🙂
    http://www.mtmcase-gard.com/rifle.html

  2. Den tebutikken så farlig koselig ut. Ser for meg at jeg kunne brukt mye penger der på “vintertrekvartåret”.

Leave a Reply