Lykke
Comment 1

Denne kjærleiken

Noko av det som er kjekt når ein er avgarde ei heil familie på ferie er å sjå filmar saman. I kveld såg vi Love Actually, og eg elskar den filmen. Den gjev meg tilbake trua på alt som er godt her i livet. Så her sat vi, ei på åtte, ein på ti, ei på tretten og oss fire vaksne mellom førti og femti.

Ikkje eit auge var tørt, og sjølv om der er mange rørande scener så er det denne som riv hjarta mitt ut. Jamie kjem innom for å høyre om Mark har ein video frå bryllupet der ho gifta seg med hans beste venn. Ho syns Mark er kald og avvisande, men når ho ser videoen forstår ho kvifor. watch and weep.

This entry was posted in: Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Bente says

    En absolutt favorittfilm hos oss også! Vi har som tradisjon å alltid se på den i julen. Gråter like mye hver gang….

Leave a Reply