Humor
Comments 11

Engelsk er vanskeleg…

…spesielt i utlandet. Eg må berre dele desse to med dokke. Dei stammar frå Egyptturen vår i fjor. Den eine er frå toget til Aswan, 1. klasse. 

IMG_3483Den andre er frå ein restaurant i Alexandria som vi gjekk inn på, men tilhøva gjorde at vi gjekk før vi hadde fått bestilt men etter at vi hadde fotografert menyen. Ein del mystiske greier her.

IMG_3563

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

11 Comments

  1. Hmm… 1 Chiken – 2 birds? Lurer på hva slags fugl den andre er hvis bare den ene er kylling??? *hohohoho*

  2. Mokki: Ja, det lurte vi og på, vi lurte også på kva bercion var, som ser ut til å gå igjen som eit berande element i menykomposisjonen. Det einaste vi kom til var at det ikkje var barbeku.

  3. Hahaha! Tror jeg hadde vært veldig skeptisk til å spise en «humbourger», minner litt for mye om «humbug»…
    Jeg husker veldig godt da jeg var i Hellas, jeg var kanskje ti år, og fikk et kræsjkurs i det greske alfabetet. Noen grekere hadde derimot ikke tenkt seg om da de skulle skrive at man kunne leie en moped, så det store skiltet sa: «Pent a motop».

  4. 😆
    Herlig! Jeg lurer på om jeg ikke har liggende meny-bilder et sted, jeg også.
    Jeg festet meg også ved den spennende kreasjonen med chicken and birds 😀

  5. kirsitn says

    Fnis!

    Har kommet over noen festlige menyer i Hellas og Tyrkia også. Lamp in lemon sauce er jo en klassiker, men favoritten er Boiled vegetarian. 😀

  6. velduftende says

    HAHA 😀 Det er litt av sjarmen med å reise

  7. Pingback: Tja, hva skal man skrive da? « Hagen på Hytta

Leave a Reply