…spesielt i utlandet. Eg må berre dele desse to med dokke. Dei stammar frå Egyptturen vår i fjor. Den eine er frå toget til Aswan, 1. klasse.
Den andre er frå ein restaurant i Alexandria som vi gjekk inn på, men tilhøva gjorde at vi gjekk før vi hadde fått bestilt men etter at vi hadde fotografert menyen. Ein del mystiske greier her.
Herlig!!
Hmm… 1 Chiken – 2 birds? Lurer på hva slags fugl den andre er hvis bare den ene er kylling??? *hohohoho*
Mokki: Ja, det lurte vi og på, vi lurte også på kva bercion var, som ser ut til å gå igjen som eit berande element i menykomposisjonen. Det einaste vi kom til var at det ikkje var barbeku.
Oj!! Betryggende meny det der.
Ha-ha. Morsom observasjon! Ha en fin, fin dag!
Pludrehanneklem
Hahaha! Tror jeg hadde vært veldig skeptisk til å spise en “humbourger”, minner litt for mye om “humbug”…
Jeg husker veldig godt da jeg var i Hellas, jeg var kanskje ti år, og fikk et kræsjkurs i det greske alfabetet. Noen grekere hadde derimot ikke tenkt seg om da de skulle skrive at man kunne leie en moped, så det store skiltet sa: “Pent a motop”.
😆
Herlig! Jeg lurer på om jeg ikke har liggende meny-bilder et sted, jeg også.
Jeg festet meg også ved den spennende kreasjonen med chicken and birds 😀
“bercion” er sikkert frityrstekt.
Fnis!
Har kommet over noen festlige menyer i Hellas og Tyrkia også. Lamp in lemon sauce er jo en klassiker, men favoritten er Boiled vegetarian. 😀
HAHA 😀 Det er litt av sjarmen med å reise
Pingback: Tja, hva skal man skrive da? « Hagen på Hytta