Grønt
Comments 3

Lommetørkletreet

Lommetørkletreet i Botanisk hage på Tøyen er ein sjeldan plante. Davidia involucrata finst nokre få stader i Norden, men kjem opprinneleg frå Kina. Det held på å blomstre av no, så blada byrjar å bli grønare, dei er ikkje så lysande kvite som dei er rundt midten av mai. Men det er uansett lett å forstå kvifor den har fått kallenamna duetre, lommetørkletre eller spøkelsestre. Vakkert! Dette bildet er frå Trädgårdsmestaren (med hans samtykke), for eg gløymde sjølvsagt å ta med kameraet i dag.

This entry was posted in: Grønt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Ja er det ikke irriterende? Jeg tenkte ok, dem får slite det setet med helsa. Jeg får inne meg ett nytt så får jeg begynne å ta trekket med meg inn da jeg er ferdig å sykle.

  2. Jeg leste dette innlegget i formiddag, tenkte at det hadde det jammen vært moro å se og så glemte jeg det helt. Ihvertfall til jeg plutselig stod ved siden av det på vei til Naturhistorisk museum. Takk for tips!

Leave a Reply