Duft, Reise
Comments 11

I Bodø

Eg er ein liten svipptur til Bodø for å halde eit kurs her. Bodø har mange gleder, her er nokre av dei: 

Utsikta frå eit herverande kontorbygg: 

Ei parfymesamling eg kom over, dei femten på første rekke blir med meg heim for nesten ingen pengar:

Og ein parfyme eg aldri har sett før. Markant tonkapreg, har ikkje sjekka ut notane enno. Fekk litt sånn clinton-følelse…

Ein fin tur, altså! 😀

This entry was posted in: Duft, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

11 Comments

 1. Maiblomst says

  Det høyrtes ut som ein hyggeleg tur!
  Eg har vore i Bodø ein gong. Då bles det slik at ein
  sleit med å runde hushjørner, og ein
  kunne lene seg mot vinden utan å falle!
  Same kveld var det innslag i Dagsrevyen frå Bodø,
  pga. den usedvanleg sterke vinden:-D

 2. Bønna says

  Bygget er den foreløpige vinneren i konkurransen om å fjerne siktlinjer og utsyn fra byens befolkning. Holdt på å ramle av sykkelen da jeg så bygget reise seg og ødelegge utsikten mot Landego.

 3. åååååååååh, jeg har ikke fått med meg at du skulle hit – dagene har gått i ett i det siste og blogglesinga har til tider ligna mer om scanning… Velkommen! Og farvel, kanskje, siden du sier ‘svipptur’? Jeg ser jo hvor du har holdt til, og i den butikken hvor du fant parfymene har jeg også funnet meg mange skatter! Jeg liker å prøve når de kommer i småformat og deretter heller ha noen få ‘store’ flasker som jeg bruker noenlunde jevnlig.

  Du har sogar knipsa leiligheta mi, om enn på lang avstand 😀 Neste gang må du si fra, så skal jeg invitere på omvisning i bynære strøk OG noe å bite i hjemme hos meg. Selv om jeg sikkert får prestasjonsangst, klarer jeg sikkert å finne på noe enkelt og blåse i angsten 😉 Velkommen igjen skal du være!

 4. Elisabeth: Å nei! Eg visste faktisk ikkje at det var akkurat der du var. Eg skulle så gjerne hatt deg som guide i byen der nord. Eg hadde berre to timar fri, men vi hadde sikkert funne på noko! 🙂

 5. Neste gang. Det er alltid en neste gang, heldigvis. Eller hur? Det er bare å si fra 😀 Hadde rukket mye bra på to timer, men de tingene er gjerne der neste gang også, så det årner seg nok 😆

 6. Fy søren som jeg gleder meg til du skal fortelle om de flaskene. Hvor får du TAK I slikt?! Litt misunnelig, kjenner jeg 😳
  Tenk om Rive Gauch-en der er vintage, da…, ja de andre også for den del.

 7. Britt Aase, jeg bor jo der! Hvis du har lyst paa noe av det som staar igjen paa bordet etter at Alt Godt har forsynt seg, kan du jo maile meg…? Saa kan jeg stikke innom sjappa og kjoepe det og sende deg. Veldig enkelt, hvis du vil. Ikke noe krav altsaa, men om du vil saa er det en mulighet i alle fall. Det er jo jul og da skal man vaere snille 😉

 8. BÅ: Det kan tenkast av enkelte av småflaskene er kjøpt med TANKE PÅ at ein planlegg å vere snill… 😉

 9. Må si det var en artig gammel samling. Var jo et skikkelig funn 🙂

Leave a Reply