2 Comments

  1. Sånn har mange av vinterdagene mine sett ut de siste månedene 🙂 Vakkert som bare fy! Men i dag har vi grå himmel, tre plussgrader og regn. Ikke mye å ta bilde av. Til gjengjeld koser jeg meg max med innesysler, så jeg klager ikke – og i morgen blir det ut en tur, samme hvordan været er!

    Ha en kjempefin søndag!

    Likar

  2. Jo, flott. Jeg måtte nærme meg 40 før jeg ble begeistret for ekte vintervær (trolig fordi det er en sjelden hendelse her helt i sør). 🙂 Nå er det imidlertid kun -2,7 her og den ekstreme kuldeperioden ser ut til å være over. Dog, for meg har dette vært en virkelig eksotisk vinter. 🙂

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s