Duft, Lykke
Comments 16

Skal vi møtast?

Eg har lurt på dette ei stund. Skal vi møtast, vi parfymeelskarane? Skal vi ha eit sniffetreff? Eg trur det ville vere kjempestas, sjølv om vi pratast på nettet så blir det ikkje heilt det same som når ein samlast medbrakt flasker og prøver og kan oppleve ” the smell and feel of it”.

Det er mange alternativ, vi kan møtast hos nokon, vi kan finne eit passande lokale, vi kan vere i ein butikk (Glasmagasinet er ikkje uinteressert, Gimle er fint men for trangt, Heaven scent ville vere fantastisk) eller vi kan dra ein stad. Eg har fått ein uformell invitasjon frå DFDS om å invitere med meg duftgale på Københavnbåten til ein gunstig pris. Då kunne vi dra ned ein fredag med foredrag og sniffing, parfymeretta vandring i byen og så båten tilbake søndag, for eksempel?

Kva av dette kunne dokke tenke dokke å vere med på? Eg har laga ein poll under her, der det er mogeleg å velge fleire alternativ. Skriv gjerne i kommentarfeltet kva du har mest lyst til.

This entry was posted in: Duft, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

16 Comments

 1. Jeg har for lite ledige helger til at Kjøbentur er noe for meg. Men de andre altertnativene er interessante. Gjerne en café, hjemme hos noen eller i en butikk.

 2. Inger Lise says

  Det hadde vore kjempestas, men eg hadde likt at det vart litt varmare i været. Ein slik tur hadde eg hatt godt av.

 3. Jeg har også lyst til å treffes, men Køben er ikke så realistisk for meg for tiden, derfor et av de to andre alternativene! Begge deler høres fint ut!

 4. -og fra min kant meldes at jeg bor så langt unna Oslo at skal jeg være med må det i alle fall være i tilknytning til en helg. Jeg har stemt på de to øverste alternativene.

  Flott initiativ er det uansett, vertinnen 😀

 5. irma says

  Østlendingen i eksil i Bergen må nok si helg hun også. Lørdagssniffetreff feks 🙂 Supert forslag!

 6. Å sniffetreff hadde vært supert å få være med på! Ikkje fordi eg kan noe som helst, men for å lære litt om nokke som eg ikkje kan nokke om.. og sånn.. Om det er mulig å ta med litt ufaglærte sniffere. 🙂

 7. Så gøy med masse respons! Mykstart: sjølvsagt! Min kunnskap om dette er rudimentær, så eg baserer meg på at andre og kanskje kan bidra med det eg ikkje kan.

 8. Skal ikke se bort ifra at Bipbap dukker opp også 😉
  Ikke Køben, men et av de andre alternativene.
  Skal bli veldig koselig å se dere 🙂

 9. Byråkratene øyner en anledning til å komme oss ut av kontorene og vil gjerne delta! Vi stemmer for det samme som Fru Storlien.

 10. marte says

  Har ikke råd til København tror jeg, men tar meg gjerne en helg i Oslo 🙂

 11. Pingback: Sniffetreff? « Hagen på Hytta

 12. sol says

  Jeg har også lyst til å bli med! men bor i trondheim, så det må bli i ei helg!

Leave a Reply