Fest
Comments 11

Vel blåst!

Så er det heile over, med ein fornøgd og nyrik konfirmant, stolte og glade foreldre og besteforeldre og gjestar som eg trur er mette til langt utpå søndagen.

No ligg dukane i vaskemaskinen, festlokalet er reingjort, matrestane er på kjøl og huset er tomt for folk, bortsett frå meg. Akkurat no følest det heilt fint.

Eg er veldig glad for at vi hadde konfirmasjon på laurdag, det hadde vore tøft å gå på jobb i dag.

Utover i veka kjem eg attende med oppskrifter og andre godbitar, no får du ein detalj frå bordet. Konfirmanten ønska seg gerbera, og Ovedia pynta på nydeleg vis. Ha ein fin dag!

This entry was posted in: Fest

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

11 Comments

  1. Grattis til både mor og konfirmanten 🙂 Det er en stor dag. Er ferdig med alle fire – venter bare på bryllupene nå 😉

  2. Gratulerer begge to! Høytidelig og hyggelig – og ekstra hyggelig i stillheten etterpå når alt har gått bra.

  3. irma says

    Gratulerer med vel overstått konfirmasjonssdag! gleder meg til oppskrifter 🙂

  4. Vel blåst! Vi har konfirmasjon om fire uker. Festlokale er bestilt, og vi går også for koldtbord og uendelig mange fine kaker. Var dere mange?

  5. 34 er jo et anstendig antall, i hvert fall hvis man har litt ambisjoner på matfronten. Tror kanskje vi blir omtrent det samme, selv om jeg må innrømme at jeg ikke har helt oversikt over hvor mange som egentlig er invitert. Vi får telle opp når vi ser svarene… Eller forresten, vi blir nok nærmere 50, når vi regner inn alle barna også.

    Erik kjøpte likegodt alt serviset som var på Kjeholmen etter bryllupet i fjor, så vi har tallerkener og stell på vogner innerst i garasjen til et stort antall gjester, i hvert fall. Som han sier: «Man vet jo aldri når man trenger utstyr for å bespise 150 mennesker». Som jeg sier: «Man vet jo aldri når man får bruk for en garasje».

    Hyggelig at du legger ut oppskrifter og bilder, jeg skal la meg inspirere!

  6. Vi hadde åtte barn over tre, og serverte 2 kg kjøttbollar i saus frå tre pastasausglas, i tillegg til ca. 25 indrefiletar av kylling på spyd og IKEA-lysestakar med gelé.

    Viss du nappar på konseptet med dessert i små glas så har eg ei uendeleg mengde, Gry, som du gjerne kan låne. Legg ut bilde snart. 🙂

  7. Gratulerer med vel gjennomført! Etter oppskriftene og bildene å dømme, har dere virkelig mesket dere med fantastisk mat og desserter! *sulten* 😀 Kjempesmart med telysestakene som dessertskåler, altså! Det skal jeg jammen huske på. 🙂

  8. Lothiane: Veldig smart, det blir passe små «smake-porsjonar», alle får smakt på fleire sortar, og mindre svinn enn viss folk skal forsyne seg frå skåler.

Leave a Reply