Musikk
Comments 2

Fleire heltar


Her er ein til; Bruce Springsteen. Dette er frå det siste albumet hans, Working on a dream. Eg syns den er fin, og det er ei «vaksen» plate. Det skulle forsåvidt berre mangle, mannen er berre åtte år yngre enn pappaen min.

Bruce skriv fine tekstar, og det han leverer er prega av levd liv og sterke kjensler. Og så syns eg han er søt som har dama si i bandet. Og for ei dame!

This entry was posted in: Musikk

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Aww… brucefyren, han er fin! Fineste midtsommerfeiringa i verden – svensk, naturligvis – med full fres på bilen (som het noe med «turbo» til slutt), tomme motorveier (bortsett fra oss), 27 grader i lufta kl 02.10, verdens beste kompis bak rattet og Bruce med en fanf*ingtastic bootleg fra en konsert med 1980tallsbruce i Wien på anlegget… Aldri var smaken av frihet så intens og så minneverdig 🙂

    Man blir aldri for gammel til Bruce, tror jeg.

    Likar

  2. Jeg tror som Elisabeth. Man blir aldri for gammel for Bruce, som i tillegg til å lage all den deilige musikken jammen ser ut til å være en skikkelig god, gammeldags kjernekar også. Og så er han jo ganske yummi også 😳

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s