Fredag, Grønt, Livet
Comments 9

Hagefredag

Vel, det kan hende overskrifta lovar for mykje, men dei vakre fredagsblomane mine har eg iallfall plukka i hagen.

Eg var på veg til min lokale blomsterbutikk då klarsynet brått slo ned i meg. Eg har jo hagen full!

Så eg tok med meg saksa og gjekk ut og fann dei flottaste tulipanane. Er dei ikkje lekre?

Denne helga er det mykje som skjer, så det gjeld å slappe av når ein kan. Spar føtene på 17. mai, og ikkje kast deg uti meir enn du har lyst til.

Ha ein fortsatt fin fredag og ei deilig, lang helg!

This entry was posted in: Fredag, Grønt, Livet

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

9 Comments

  1. Den vasen var jammen smart. Eg er veldig forsiktig med å plukke blomster i eigen hage, dei står lenger ute enn inne. Men her treng du ikkje å gjere så stort innhogg-skal kike etter ein slik vase på butikken!

  2. Den er blytung, men det gjer jo at den ikkje veltar så lett. Og så er den fin på bordet, den «skyggar» ikkje for utsikta til dei som sit på andre sida.

  3. Sånn vase vil jeg også ha 😀 Kjempefin (ja, tulipsene også, förståss!) Hvor fikk du kloa i den hen?

  4. Det huskar eg ikkje, eg har hatt den omtrent sidan hybeltida, trur eg… Lysglasa er frå IKEA sin sommarkolleksjon for fleire år sidan. Dei har vore i bruk i mange konfirmasjonar.

  5. Dette er hagefredag godt nok i massevis. Takk for hyggelig lunsj i dag!

  6. kirsitn says

    Fine blomster, men jeg har aldri skjønt trangen til å ha dem inne i vase. Så lenge de står ute i jorda, slipper du jo både å ta dem inn og å kaste dem ut igjen etterpå. 😀

  7. Jeg synes det er så deilig å lese at du kan ta inn blomster fra egen hage. Selv har jeg bare verandakasser og terrakotta-potter… som jeg stortrives med. Men jeg har en far som er hobbygartner og når han kommer på besøk eller når jeg har vært på besøk får jeg alltid en bukett fra hans hage som jeg kan sette i vaser. Og jeg elsker det. Drømmen er en egen liten hageflekk – og jeg lover, da skal jeg ha blomster som kan tas inn, slik at man kan nyte både inne og ute! 🙂
    Men snart er jo tiden her for markblomster – og da kan jo alle og enhver ha sin egen blomsterhagen! 🙂

Leave a Reply