Grønt
Comments 7

Stokkrosefrø på veg til deg!

Eg har pakka stokkrosefrøa frå Paris, så i morgon går dei i posten.

Innpakninga kjem også frå Paris, men det er mogeleg den er å få tak i her i landet og. Du kan iallfall bestille den frå Palais des Thees sin nettbutikk. Det er små tefilterposar som du kan fylle opp med den teen du vil ha, eller med frø. 2,9 euro, altså 24 kroner for 100 posar er vel ikkje ille? Eg syns iallfall dei var ganske smarte.

Eg har lova bort 10 porsjonar frø, men eg har over tjue. så viss du melder deg i kveld på altgodtblogg ætt gmail dått com og skriv adressa di, så får du frø, du og. Eg treng ikkje så mange. Ha ein fin kveld!

This entry was posted in: Grønt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

7 Comments

  1. Grethe says

    Nå har vel strengt tatt kvelden gått over til tidlig tidlig morgen, men hvis du fremdeles har noen igjen av frøene dine så ville jeg blitt fryktelig glad om jeg kunne få en pakke av deg. En kjempestor og nyanlagt have krever veldig mange frø(og penger) for å bli til drømmehagen og i min drømmehage vokser det masse stokkroser…håper jeg……………. :-))

    Fortsatt god natt

  2. lisbeth valla says

    Åh…jeg er på utkikk etter svart stokkrose…men det er vel forsent her vel?

    • Ja, dessverre! Og stokkroser er ikkje frøekte heller, så du er ikkje garantert å få svarte sjølv om du sår frø frå ei svart stokkrose. Dei er lunefulle!

Leave a Reply