Grønt
Comments 8

Frøtrøbbel?

Kvann- og matremfrøa har gått i posten, så der burde alt vere i rute. Men to av dei som eg sendte stokkrosefrø til har ikkje fått sine.

Kan dokke andre som skulle få stokkrosefrø melde frå om dei har hamna i postkassa eller ikkje? Eg gjekk ikkje til posten med dei sjølv, eg sende dei med ein som eg trudde var ærendsfør, men han var kanskje ikkje det?

This entry was posted in: Grønt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

8 Comments

 1. Hei. Jeg trodde jeg hadde meldt fra min interesse for stokkrosefrø… men det ser ikke slik ut i postkassa mi. Trodde kanskje du var gått tom! 😀

 2. Ja, då er det som eg frykta, dessverre. Så dumt. Eg beklagar det, og skal prøve å finne ut kva som har skjedd.

 3. Jeg fikk og mamma fikk; begge i min postkasse. Tusen takk – to hjerter gleder seg:)

 4. Whaaat? Då forstår eg ingenting. Jaja, då skal eg ikkje henge han som eg sendte konvoluttane med. Då må feilen ligge hos Posten. Merkeleg.

 5. Bente says

  Meldte også fra om interesse, og har ikke fått noe. Trodde kanskje at det ikke var nok til meg. Men du kan jo sjekke om du har meg på lista?

 6. Mine pariserfrø kom for ganske lenge siden, et par dager etter at du sa de var sendt. Ingen problemer, de kom frem i hel og fin stand… Merkelige greier, men ingen overraskelse etter hva jeg har erfart med posten. Dessverre 🙁

  [Nå gjenstår bare rydde-blomsterbedet-prosessen for å gjøre klart til neste vår!]

 7. Takk for kommentar….en enes ikke alltid, men kjekt med ulike meninger. Ble litt av de på siden min idag gitt…puh

 8. Arna ;-) says

  Jeg har fått, fikk igår! Jippi og tusen takk. Men er det for sent å få dem i jorda, jf tidligere forklaring om såing ute?

Leave a Reply