Grønt
Comments 2

Alt godt prøver å rydde opp

Det er tydeleg at bortsett frå den magiske konvolutten som kom igjennom til Elisabeth har ingen fått stokkrosefrø. Noko har skjedd, men kva veit eg ikkje.

Eg har sendt ein mail til mi franske venninne som bur der frøa er, og spurt henne om ho kan sende ei ny ladning, viss det framleis sit frø på stokken. Er vi heldige så kjem det nye frø frå France før vi veit ordet av det. Kryss fingrane, og lytt til litt tolmodigheitsmusikk/puddelrock i mellomtida.

This entry was posted in: Grønt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Og hvis ikke, har ikke Elisabeth planta dem enda. Kanskje jeg kunne delt mine med noen? Vi får snakkes etterhvert som du får svar, min gode. Jeg er ikke fremmed for tanken. 🙂

  2. glamourlegen says

    Ååå, jeg kan hele plystrebiten utenat!

Leave a Reply