Frustrasjonar
Comments 3

Eg har sagt det før

-og eg seier det igjen: Denne dama er ikkje god. Mitt første møte med henne var på ex.phil, der ho æresskjelte ei godt vaksen dame som byrja på sin juridikum då ho var rundt 40.

Monsen sin harme baserte seg på sitt eigenutvikla prinsipp om at den utdanninga ein ikkje tok i sin pure ungdom var ingenting verd. At den æresskjelte seinare vart ein dyktig jurist og til og med statsråd kunne jo ikkje fru Monsen vite. Tvi vøre.

This entry was posted in: Frustrasjonar

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Solveig says

    kunne ikkje ha vore meir enig med deg! Det er nesten så at eg synes det er ubehageleg at ho kallar seg filosof..

  2. Jeg synes hun har noen gode poenger innimellom, og jeg har en tendens til å like mindretallsstemmer, men jeg er nok mer uenig enn enig. Jeg liker heller ikke personangrepene hennes (eller utbrudd som beskrevet i bloggposten), og de er mange, men jeg skulle også ønske at folk da kunne hevet seg over det hele, ulikt hva denne anmelderen har gjort. Debatten rundt henne pleier som oftest å bli ganske skitten, og jeg mener at hun ikke bør bære ansvaret for det alene.

  3. Enig med deg, Alt Godt. Og tenk at hun, som har mottatt Fritt Ord-prisen kan få seg til å si at «Humanetikere, ateister og agnostikere skal lytte til de troende. De som er uten kapasitet og talent på et område, skal og bør ikke … få lov til å ytre seg sideordnet og likestilt med de som tror». Det er ganske drøyt.

Leave a Reply