Livet
Comments 2

Totalt mørker

Bill Zeller var ein ung programmerar som allereie har utmerka seg med å skape program som har vekt oppsikt og er brukt av svært mange. Han valde å ta livet sitt søndag som var, og etterlot seg dette sjølvmordsbrevet.

Det gjer utruleg inntrykk på meg, av mange grunnar. Det riv hjarta mitt ut at nokon skal oppleve slik smerte, påført dei av andre. Og så gjev det meg grunn til å setje pris på mitt eige liv slik det er, med sorger og gleder, feil og fantastiske opplevingar.

This entry was posted in: Livet

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Evelinn says

    Utrulig STERKT brev. Trist at han valgte å avslutte livet. Hadde han berre møtt RIKTIGE folk mykje tidligare, som virkelig var til å stole på. Og fått den hjelpa han så sårt hadde trengt.

    Litt tom for ord kjenne ej 🙁
    Men ej skjønte ikkje heilt ka han er kjent for???

  2. Vi vokser opp og tror at kjærlighet overvinner alt, men hva da om det ikke finnes kjærlighet? Etter å ha lest dette brevet er jeg også takknemlig for det livet jeg har, samtidig som jeg er forferdelig trist fordi andre opplever noe så ødeleggende at de ikke ser seg i stand til å leve videre.

Leave a Reply