Billig mat, Noko søtt, Safting og sylting, Tilbehør
Comments 3

Sevilla-appelsinene er i byen!

Dei bitre, sure appelsinene som er fulle av stein er sett på St.Hanshaugen!

På utsida er dei knurvete, av og til med litt grønskjær og mindre enn vanlege appelsiner.

På innsida er dei fulle av steinar, og dei inneheld ei saft som har syre fullt på høgde med ein sitron. Men lagar du marmelade av dei så får du eit fantastisk godt pålegg til skiva, og den intenst tifredse kjensla av å ha laga pålegget sjølv, utan tilsetjingsstoff og andre kunstige greier.

Mi gryte står på omnen og putrar, eg kjem tilbake med komplett oppskrift når eg er i mål. God søndag!

(Og viss du lurer, sevillaappelsinene er dei nest nederste. Nederst ser du blodappelsin, øverst ein vanleg appelsin og nest øverst sitronar.)

3 Comments

  1. Marmelade! Det har jeg lyst til å prøve selv. Gleder meg til oppskriften kommer. Bitter?

Leave a Reply