Bryllup, Fest, Lykke
Comments 3

Godteribufféen

Kva gjer ein når ein feirar bryllup og har 15 barn mellom seks og seksten på gjestelista?

Ein planlegg (og gjennomfører) eit kort bordsete, med få talar. Berre dei viktigaste får tale under middagen. To timar er meir enn nok for barna.

Ein plasserer gjestane på bord med 8-10 gjestar på kvart bord, slik at både små og store kan snakke saman og kvart bord vert ei fin gruppe.

Ein plasserer foreldre og barna deira på forskjellige bord. Barn og ungdommar hentar fram det beste i seg når dei får sitte til bords utan foreldra ved sidan av seg.

Ein steller i stand ein godteribuffé som får både små og store til å smile breitt.

 

 

 

På godteribufféen har ein noko søtt og noko salt, altså snop for ein kvar smak.

 

 

På den måten får både store og små eit fint bryllup. 🙂

 

This entry was posted in: Bryllup, Fest, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

Leave a Reply