Grønt, Livet, Lykke
Comment 1

Forfallsestetikk

Tidlegare syntest eg det med avskorne blomar inne berre var trist. Dei døydde så fort. Eg klarte ikkje å passe på dei, og samstundes levde eg eit hektisk liv, så eg fekk ikkje tid til å nyte dei noko særleg.

Med åra har eg i større grad lært meg å kose meg med blomane så lenge dei står. Enkelte blomar er også fine i det dei døyr. Tulipanar er slik, dei døyr utruleg vakkert.

Sjå på desse, som har stått ei veke i vindauget. Dei er som fuglefjør som slyngar seg ut frå stilken. Fargen lysnar og kronblada vert nesten gjennomskinelege. Alt må døy ein gong, ein må berre lære seg å nyte livet medan det er her.

This entry was posted in: Grønt, Livet, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Så sant, Gunda! Jeg pleier å la mine stå til alle kronbladene raser når jeg tar buketten ut av vasen, og de er virkelig utrolig vakre i det siste stadiet 🙂 I går slettet jeg 20 bilder av bare én vissen bukett, og så kan du jo tenke deg…..
    (jeg får ny bærbar når jeg er ferdig med å rydde bilder :D)

Leave a Reply