Fredag, Grønt
Comment 1

Er det ikkje fint

når rosene opnar seg slik, utan å bli slappe og slengete med hovudet? Kva eg gjer rett når det klaffar veit eg ikkje, eg set dei i varmt vatn med næringsmiddel i og vonar på det beste. Ha ei fredeleg helg, alle de fine menneska som stikk innom her hos meg!

img_5450

This entry was posted in: Fredag, Grønt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. maiblomst says

    Eg for min del trur det handlar om kvaliteten på rosene. Det kan vere verdt å merke seg kven som er bra, og sjå etter desse. I tillegg kan desse rosebukettane i daglegvarebutikkar innimellom stå utan vatn fordi ein kunde har lyfta ein bukett opp, men ikkje satt den skikkeleg nedi igjen. 🙁

Leave a Reply