Ferie, Lykke, Reise
Comments 7

Overvelda…

Vi er i transe, etter ein intens og deilig og slitsom dag. Rapporten kjem i form av bilde, lange tekstar er det ikkje tid for no.

Dagens frukost var typisk fransk: 

IMG_9176

Vi dro til Père Lachaise for å sjå grava til Jim Morrison (det var det trettenåringen som ville, ikkje viktig for meg, men kva gjer ein ikkje for sine barn?)

IMG_9183

Vi var innom Chanel og trudde vi skulle lukte på parfymer, men det var smykkebutikken. Mykje fint der, men ikkje akkurat vår prisklasse.

IMG_9220

Vi spiste deilig lunch på Jour Naked (litt uklart kva som ligg bak namnevalet). Reker med feta, soyabønner og quinoa.

IMG_9226

Vi var innom Sephora på Champs Elysees, og trettenåringen fekk lagt makeup, inkludert kolsvart eyeliner. Veldig parisisk.

IMG_9251

-Og parfymekjøpa vart gjort hos Montale, meir om det seinare. 😉

 

This entry was posted in: Ferie, Lykke, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

7 Comments

 1. Åååååh, jeg ønsker meg med dere! 🙂 Herlig, herlig fryyd,om ikke akkurat hverdagsfryd .. 😉 ikke hver dag man er i Paris og kan kose seg slik!
  Så mye herrrlig parfyme! Nå for tiden har jeg et nesten umettelig behov for duft! Jeg har vært innom parfymeri og lukta og snust flere ganger, noe jeg vanligvis ikke gidder .. men nå føler jeg en trang til noe friskt, elegant, blomstrende, feminint! Har tenkt på deg flere ganger i disse tilfellene! 🙂
  Og fant og lukta på Dior sine tvilling-dufter, da tenkte jeg ihvertfall på deg:) Liker begge, klarer ikke bestemme meg for èn og dessuten var de litt dyre for meg akkurat nå …. på sykelønn og med skatteetaten i hælene. Men lukte, kan man! Mmmm! Blir riktig glad av å tenke på dere to tuppene kose dere, med croissants til frokost! Herlig å drømme seg med dere. Takk!
  Nyt og opplev videre, mange gode klemmer fra meg.

 2. Åja! For en herlig dag 🙂 Og, for en heldig trettenåring som får parisisk sminke. Sukkkkk!

  I dag dufter jeg forresten endelig av Dulcis in fundo. Det er fortsatt prøven, men den ordentlige flaska er på vei i posten, etter at jeg overbeviste min elskede om at dette er sjølve lykka til bursdagspresang 😀

 3. Anita K. says

  Lykkelige damer på tur! Og parisisk sminke – o, lala….:-D

 4. Ja, hva gjør man ikke for sine barn 😉
  Og så gøy å få sminke seg i Paris da, wow;)))

  Kos dere videre!

 5. sol says

  Ja, overveldande, ikkje sant? Var der (heldigvis!) to gongar i fjor, den siste med alle fire barna, og Sephora på CE var verkeleg ein godtebutikk for dei, sjøl om det blei mest sjå og ikkje kjøpe.. Ha fortsatt fin ferie! og gler meg til å høyre om kva Montale-besøket førte til 🙂

 6. Jeg er også veldig spent på kjøpet fra Montale (må vi vente så lenge da ..) 😀

Leave a Reply