Lykke, Reise
Comments 6

À Paris!

Så er det avklart, eg skal til Paris 2.-6. oktober! Eg har fått invitasjon til ei parfymemesse, og skal ned og lukte meg igjennom fem dagar. Eg tek gjerne imot tips om plassar å bu, har sendt ut tilbod om boligbytte, men ikkje fått napp. Men det ordnar seg alltids. Eg gler meg!

IMG_9467

This entry was posted in: Lykke, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

  1. Alter Ego says

    Sjekk hos Glambib’en, hun har nevnt et hotell/b&b i Paris som hun/de er veldig happy med. Tror det er ok plassert i byen pluss med ok pris:)

  2. Gurimalla, så misunnelig jeg er nå, men gleder meg veldig til referat 😀
    God tur!

  3. sol says

    Så fint at du drar! 🙂 Har sett presentasjonen av messen, og den virker nesten overveldende spennende!

Leave a Reply