Humor
Comments 7

Sminketips

Når du skal ut på den raude løparen, og stylisten din seier at du har litt mørke ringar under augene, så han må legge på litt ekstra lyst der, ikkje høyr på han. Det ser berre rart ut, tru meg.

320x

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

7 Comments

 1. Huffda! Jeg kommer nok til å være litt ekstra forsiktig med «highlighteren» neste gang jeg skal ut på løperen 😆

 2. Anita K. says

  Aspirerer til opptakelse i KISS eller noe… 😆

 3. Haha, dette har jeg faktisk sett på et par bilder .. Får håpe det ikke er en ny trend, det er jo _ikke_ fint!

 4. Sminke avstår jeg fra å kommentere grunnet manglende kvalifikasjoner… :-p

  Men har du noen formening om noen av disse parfymene? Prøver å finne ut hva jeg skal bestille prøver av, men det er sannelig ikke enkelt å komme ned i et akseptabelt antall. Har med mye strev eliminert meg ned til 21 stykker og det er jo fortsatt litt i overkant…

  By Kilian Back to Black
  Cereus No. 5
  Diptyque Philosykos
  Ginestet Botrytis
  HEELEY Figuier
  Hilde Soliani – Mangiami Dopo Teatro
  Hilde Soliani Doolciiisssimo
  Keiko Mecheri Jasmine
  Keiko Mecheri Oliban
  Le Labo Patchouli 24
  M. Micallef Aoud Gourmet
  M. Micallef Homme (Aoud)
  Montale Oud Cuir d’Arabie
  Nasomatto Black Afgano
  Parfumerie Generale Private Collection: Un Crime Exotique
  Parfums 06130 Feuille de Reglisse
  PARFUMS DE NICOLAI Le Temps D’Une Fete
  Profumum Fumidus
  Profumum Ichnusa
  Serge Lutens Douce Amere
  Stephanie de Saint-Aignan Li Altarelli

 5. Oj, dette er kjempevanskeleg. Dei einaste to eg har lukta på er Philosykos og Montalen, og Montalen huskar eg ikkje. Philosykos er ei deilig, nær, grønn fikenduft. Du kan dessutan sniffe den «live» på Heaven Scent.

  Du kan poste lista på eit forum som Perfume Of Life eller liknande, og spørje om tilbakemeldingar, men det nokon elskar vil du avsky, og omvendt. Eg hadde berre byrja med dei første fem, og så jobba meg nedover lista, og gjort dette til haustens prosjekt… 😉

Leave a Reply