Lykke, Musikk
Comment 1

Noko av det vakraste XXI


Eg var (og er) veldig glad i den gamle Fame-filmen. Tre gongar såg eg den då den gjekk på kino, siste gongen haika eg til Hareid for å sjå den, og eg fekk ikkje med meg nokon heller. Det hadde ikkje min trettenåring fått lov til, det er heilt sikkert.

Korleis den nye er veit eg ikkje, eg tør nesten ikkje sjå den. Men her er ei av dei mest rørande scenene frå den gamle, når Montgomery sit i vindauga over Times square og syng «is it OK if I call you mine».

This entry was posted in: Lykke, Musikk

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Éin kommentar

  1. Liker den gamle filmen, men tror ikke jeg skal se den nye – det er litt for stor sannsynlighet for at det bare blir en nedtur.

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s