Blogging, Livet
Comments 3

Gamle dagar


Huskar dokke gamle dagar, då 20 Mb var masse, og ein måtte ha eit modem som lagde lyd for å kome seg på nett? Det var slett ikkje alltid linja var ledig, men når den var det kom den fine godlyden som fortalte at du var på veg ut i world wide wait. Jakob minte meg om dette her om dagen.

Eg blir reint nostalgisk, samstundes som eg er glad for at verda har gått framover. Slik høyrdest den ut:

This entry was posted in: Blogging, Livet

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

 1. Christine says

  He he. Jeg husker det tok 15 minutter å få åpnet startsiden….. 😉

  Likar

 2. kjersti70 says

  Ah, nyydelig! Eg fekk meg pc i 1994 – og det var ikkje direkte uvanlig, men heller ikkje mange som hadde heime. Eg fekk også verda inn i mi stove på same tid. Nå er det vanskeleg å sjå for seg livet utan. Ein har nok tapt litt, men summa summarum syns eg at det å ha «verda» tilgjengeleg på den måten har vore eit pluss. Mor mi syns at vi har fått eit kaldare samfunn på grunn av dette – men eg meiner motsatt.

  Likar

 3. Hihi, ja. Husker min første pc, en bærbar Toshiba med håndtak… og 20 mb harddisk. Det var jo kjempemye på den tida…(dvs ca 1988) Tok en stund før vi kom på internett. Lurer på om det kan ha vært i 96? Sn, Schibsted nett… hoho Hagedagboken på nett begynte jeg med i 1999 – da vi flytta inn i dette huset – tror ikke det er mange som kan vise til like lenge med hagedagbok på nett.
  Jeg tror også det er en forbedring for samfunnet at verden er mer tilgjengelig. Men det skaper kanskje større forskjeller? Det er ikke alle som har mulighet til å komme på nett og bli kjent med den store verden der ute?

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s