Bokprosjekt
Comment 1

Kokebøker til halv pris hos Matbloggsentralen!


Matbloggsentralen er som du kanskje veit ei samanslutning av dei aller fleste matbloggarane i Norge. Der finn du utfordringar, Vekas bloggar og masse anna spennande.

No har Matbloggsentralen inngått ein avtale med Tanum bokhandel. Den avtalen inneber at eit knippe av bøkene som medlemmane av Matbloggsentralen gir ut er tilgjengelege til halv pris!

halvprisFor å få bruke dette tilbodet går du inn i Tanum sin nettbutikk. Så legg du dei bøkene du har lyst på som er skrivne av matbloggarar i handlekorga, og så brukar du rabattkoden MATBLOGG når du handlar. På denne måten kan du til dømes få tak i Smalhans og Sylting og safting heile året til halv pris! Tilbodet varer fram til 20. oktober, og er ope for alle.

Har du planar om å gi mine bøker i julegåve til nokon er dette den perfekte måten å gjere det på. Møtest vi IRL skal du til og med få signatur i viss du vil ha.

God kokebokshopping!

This entry was posted in: Bokprosjekt

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Éin kommentar

  1. marken says

    Det har vært en feil i kampanjen som gjorde at man fikk beskjed om at rabattkoden var utgått, men _noen_ har klaga til Tanum, så det er i orden nå.

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s