Musikk
Leave a Comment

Noko av det vakraste III

Plata One Trick Pony kom i 1980, då var eg fjorten. One Trick Pony er eit av dei finaste albuma eg veit om. Her er det introverte og det livsglade sett side om side på ein måte som tiltalar ein gladmelankolikar som meg. Songen A long, long day er den siste på plata, og roar det heile ned etter at vi har vore høgt oppe med Late in the evening og Ace in the hole. A long, long day er ein duett, og på plata har Paul Simon som vanleg fått med seg ein medmusikant i toppklasse; Patti Austin. Dette opptaket er imidlertid gjort i the Muppet Show Studio, og der er Paul åleine bortsett frå alle dokkene. Det denne framføringa manglar i forseggjorte akkordar og deilig samspel tek den att i sjarm og i at den viser ein pur ung Paul Simon, nesten litt sjenert. Vakkert!

This entry was posted in: Musikk

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Leave a Reply