Duft, Ferie, Reise
Comments 8

Ikkje berre Guinness….

IMG_9063Pubar på Jersey har ikkje berre Guinness og underleg lokalt øl som smakar krabbe. Dei har kjøleg fransk rosévin lagd på mi favorittdrue Pinot Grigio, saftig risotto med asparges, erter og dill, Cæsarsalat til trettenåringen og burger til tiåringen. 

Parfymebutikkane i St. Heliers har Vivienne Westwood, Miller Harris, Aqua di parma og masse anna spennande. Budouir, sex på ei flaske, blir med heim, saman med Sensuous, Davana Bloom frå Molton Brown og masse deilig hudpleie. Visste du at Jersey praktisk talt er tax-free sone? Halv pris på det meste.

This entry was posted in: Duft, Ferie, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

8 Comments

  1. Jersey har et utrolig utvalg av det meste; mest fordi gjestene der jevnt over er langt over gjennomsnitt hva gjelder inntekt og forbruk. Historisk har det vært et ferieparadis for velstående briter. Særlig kunne det merkes på en del av hotellene at det bar preg av fordums storhet fra den tid solen aldri gikk ned i imperiet… Vemodig, men sjarmerende egentlig. 🙂

  2. hildeG says

    Må ta en tur til Jersey, kjenner jeg. .. Selv om jeg tror jeg står over parfymebutikkene.

  3. Litt misunnelig, men bare litt. Det fine er jo at du deler med oss, og så kan jeg begynne å planlegge tur dit selv… Jersey var liksom Bergerac-øya før, men nå fikk du stedet til å virke mer fristende! Takk!

  4. Synd Bergerac er blitt en aldersstegen mann! 😆
    Jersey høres veldig ut som et sted jeg kunne ha kost meg. Mmmm.

  5. Eg vil dit! 😀 Er sikkert fint å reise dit med to småttingar også? På 7 og 5? Orkar ikkje sydenferie med bamseklubb; vil gjerne oppleve noko også 🙂

Leave a Reply