Reise
Comment 1

Tilbake i Quimper

Vi er på plass i huset vårt att, etter ein sein køyretur frå St. Malo og “heim”.

IMG_8856Nordover køyrde vi “the scenic route”, dei fine småvegane som går igjennom søte små byar med konditori og kaféar, men sørover freste vi avgarde på motorveg via Rennes. Vi brukte ca. tre timar utan stopp. Far min ville vore stolt.

No skal vi vaske litt klede og rydde litt, få i oss frukost og dra ein liten tur til Concarneau, eller Kon Karnå som den heiter på Bretonsk. Mykje enklare. 

This entry was posted in: Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Jeg har skrevet til deg før at du burde gi ut din egen kokebok. Nå har jeg skjønt at du også burde gi ut din egen ferieguide. For maken til god beskrivelse av et feriemål må man lete lenge etter.
    Du har virkelig fått meg til å få lyst til å reise dit. Og i motsetning til vanlige reisebøker, så skriver du med en innlevelse som gjør at jeg nesten føler jeg har vært der.
    God tur videre og kos dere masse i Paris!

Leave a Reply