Duft, Lykke
Comments 5

For spesielt interesserte…

Status FØR Paris:

IMG_9113

Boots No. 07 Perfect and protect serum, Hanae Mori EdP (2/3 av norsk pris…), Cinema Festival d’été, prøver på Hajakuri barneparfymer til kusinene, Molton Brown Body Mousse, ti Amouage-prøver i ein samleboks, to Molton Brown Facial oils, Stella for two Ambre, Estee Lauder dagkrem, Estee Lauder Sensuous EdP, Molton Brown Danaka Blossom, Vivienne Westwood Budouir EdP, Donna Karan Black Cashmere EdP, Clarins Eau Dynamissante dusjgelé, fukt og spray, prøve på ein dagkrem frå Clarins, Diesel The Brave, to prøver, prøver på SJP Dawn, Twilight og Endless, prøve på Carolina Herrera 212 Sexy for men, prøve på Eau de Cartier, prøve på Ange ou Demon Secret, prøve på Lancome Ô, mange prøver på ulike Boots-kremar, Clinique Blush i roseform, Time Delay (sic!) dagkrem, Perfect and protect Lip care, Estee Lauder lipgloss Amethyste, to prøver på Estee Lauder serum, to prøver på Hermès Orange vert og Genthiane Blanche, prøve på Hugo Boss for her, prøve på Mugler EdC (ja, det er den, BÅ!) og prøve på Tresòr. Puh. Unnskyldninga er at – nei, eg har ikkje noko unnskyldning. Men eg har ikkje kjøpt klede. Og det er ikkje det minste rart eg må ha ein eigen kategori her som heiter billig mat. 

This entry was posted in: Duft, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. Ikke overvekt i kofferten? Små, små vareprøver kan ha store nok lukter. 😆

  2. Å, for en lykke med så mye snacks! Jeg gnir meg i hendene og avventer Parisoppdateringen 😀

  3. Eg har redigert innlegget, og satt i kursiv det eg faktisk har betalt for. Som eg har sagt tidlegare, dette er ein del av prisstrukturen i parfymeindustrien. På Jersey var vi heldige, og møtte to entusiastiske og positive ekspeditørar som mellom anna lot oss kikke i skuffen og velge, i staden for å stappe oppi posen Hypnose Sense og den siste til Christina Aguilera. Dei kan andre få, vi vil ha skattane som ligg nederst, som ingen andre vil ha. 😉

  4. Jeg er blant de spesielt interesserte .. 😀 Et herlig syn, og tør ikke tenke på hvordan det blir
    ETTER Paris. Så fint du fikk tak i Black Cashmere også, ser ut som det er den gamle flasken også (som er kjempefin)? I London så jeg kun den nye lange flasken i Essence-serien. Følger spent med på fortsettelsen 😀

  5. irma says

    Jeg er spent på hva du synes om Amouage-parfymene! Kjøpte Dia i sommer, det var ingen vei utenom…og da fikk jeg med prøver på Lyric og Jubilation 25, som jeg også syns er fantastiske dufter. Liker bloggen din veldig godt, og du skriver så nydelig nynorsk 🙂

Leave a Reply