Humor
Comments 2

Unattended children…

I USA er det å gjete sine eigne ungar ei æressak, gjerne til dei er langt oppi tenåra. Dei er av det engstelege slaget der borte, i nokre område med god grunn. Det fører med seg oppslag i ballrom og leikeområde av denne typen:

http://www.passiveaggressivenotes.com/2009/09/13/unattended-children-will-be-shot/

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Er det ikke det supernanny egentlig går ut på? At de ikke vil slippe kontrollen…

    Det går en skrekkversjon på TV i kveld om en mor som synes det er tryggest at barnet – eller tenåringen, forblir i senga og spiller spill. Han eter 40.000 kalorier om dagen eller noe og veier – kremt – mye….

  2. Elisabeth says

    På en av mine landsbypuber i England var de simpelthen ikke veldig barnevennlige – de VILLE ikke være en familiepub, men et sted for voksne mennesker. Utenfor inngangen stod et skilt med teksten: “This pub is a fervent believer in the concept of boarding school and in times of economic gloom urges customers to help the plight of babysitters.” Inne, i baren, var skiltet med “Unattended will be sold as slaves” hengt opp.

    Heldig for meg at jeg var der med ei gruppe voksne og uten barn… 🙂

Leave a Reply