Humor
Comments 2

Meir rare ting…

Som eg har fortalt før, så finn eg mykje rart rundt omkring på dette internettet.

Sjekk ut desse identitetskorta. Søte, ikkje sant? Spesielt han som tok med kjæresten sin. Og så har vi herr Fett, som er dobbelt så morsom på norsk som på andre språk. Enjoy!

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. HAHAHA!! Dette var en god måte å starte dagen på! Jeg likte særlig hun i en fullstendig tett burka (huskar aldri navnet på de forskjellige plaggene). Lurer på om det er lett å stjele hennes identitet?

  2. Chador heiter det, trur eg. Og ja, kven som helst kan vel reise med hennar pass? Men det er ikkje tillate lenger å ha tildekt ansikt på passbilde. Då vi mellomlanda i Doha på veg til Nepal var det eigne passkontrollar med kvinnelege kontrollørar som kontrollerte dei arabiske kvinnene med chador sine pass.

Leave a Reply