Livet
Comments 2

Tre damer

Eg vil skrive om tre damer i dag. Den første er Molly. Molly har vore igjennom mykje, Og la bloggen sin på is for nokre månader sidan på grunn av trugsmål og angrep frå folk som ho har valt ut av livet sitt. No er ho tilbake, og eg blir varm om hjarta ved å sjå at ho er tilbake i bloggverda. Ingen skal trugast til å slutte å skrive om seg, familien sin og livet sitt slik ein har valt det. Go Molly!

Dei to neste er Rosemarie og Susanne. Dei har funne kjærleiken, Rosemarie er 70 og Susanne er 56, men det hindrar dei ikkje. Rosemarie seier dette om  å ha draumar:

– Det gjelder å ha de gode drømmene i seg og forsøke å gi dem til andre. Noen mennesker synker hen i fortvilelse og klarer ikke stable seg på beina, men vi må hjelpe hverandre til å drømme det gode og innrette livet slik at det blir mulig å virkeliggjøre det.

Velkomne ut, Molly, Rosemarie og Susanne.

This entry was posted in: Livet

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Sikkert nydelig, og jeg fristes til å lese… Men Molly sin er adgangsbegrensa 🙁 Jeg tror deg dog på ordet ditt!

  2. Ja, eg ser det no, det kan hende at noko har skjedd. Eg kjem heller ikkje inn no.

Leave a Reply