Humor
Comments 4

Hello Kitty-helvete

Hello Kitty påverkar livet til mange jenter og damer, og dermed så får det også ein effekt på dei som er glade i desse damene og jentene. Denne nettsida presenterer dei kjenslemessige påkjenningane desse mennene meir eller mindre frivillig på tole. Eg syns han nederst er morsomast, der han står i Hello Kitty-pysjen sin med eit fast grep om utstyret… 

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Wææh! Vel har jeg vært i designbutikken til Hello Kitty i Paris – Kenzo ligger vegg i vegg. Prisene var forskrekkelige.
    Er glad for at noen her i huset har konvertert vekk fra Hell-Kitty nå. Blir omtrent om Holly Hobbie-greiene vi skulle ha som små. Neeeeiiiii. 😆

  2. *fnis* jeg sitter her med Hello Kitty plaster på fingrene, så jeg følte meg truffet 😉

    Nei fra spøk til revolver – hva i alle dager skjedde med vanlig Norgesplaster på rull? Skulle kjøpe plaster og det var så mange rare varianter at jeg ble helt satt ut – derfor endte jeg med Hello Kittyplaster 😉

  3. Har ikke jenter jeg, så jeg slipper det helvetet. 🙂 Men veldig morsom side var det, meldte meg inn i foreningen på facebook!

    En liten utfordring for en god sak i bloggen min nå til deg! Enkelt og meingsfullt!

Leave a Reply