Fest, Jul, Lykke
Comments 18

God jul!

No sig julefreden ned over huset her midt i byen. Det som skulle gjerast er gjort, og no skal vi nyte jula i fred og ro. Nedanfor ser du julevindauget mitt, med hjartet frå serenidipitycat midt på vrihasseltreet. Tusen takk! (Og vindauget speglar ei scene frå Love actually. Mmmm…)

Eg ynskjer alle blogglesarar ei fredeleg jul og eit godt nytt år, takk for at de har vore innom, lagt att kommentarar og inspirert meg til å halde på vidare med blogginga.

This entry was posted in: Fest, Jul, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

18 Comments

 1. God og fredfull jul ønskes deg også.
  Ha fine dager og kos deg! 🙂

 2. God jul til deg og dine også! Takk for alle gode blogginnlegg i året som har gått, og for alle oppskrifter og velsmakende saker som har funnet veien fra din blogg til mitt og andre sine kjøkken… Selv i denne stund er det et par bokser i et hus i Trøndelag som har sin opprinnelse i bloggen din 🙂

  Jeg håper du får ei fin juletid og har anledning til å nyte litt av roen i romjula… Gleder meg til å fortsette å lese bloggen din i 2010!

 3. God Jul! Keep up the good work. Som jeg har sagt før – jeg er ikke den ivrigste kommentatoren, men jeg leser ALT – og husker mye. Savna tennstikkene dine nå nettopp under en kronglete opptenning.

 4. Idun says

  takk for gode oppskrifter og oppmuntrande ord i 09

 5. Idun says

  takk forgod mar og oppmuntrande ord i 09

 6. Neimenn, har du hengt opp hjertet og! Så koselig!!

  Håper du har hatt en flott og deilig feiring i dag!! Her har vi vært to store og en små, og det har vært akkurat passe med nyyyydelig julemat, gaver og masse latter.

  😀

  Fortsatt God Jul kjære medblogger!

 7. Bente says

  Riktig god jul og takk for alle flotte blogginnlegg i året som er godt. Det er virkelig en oase å stikke innom Alt godt regelmessig. Du sprer utrolig mye glede og inspirasjon!

  PS: Love Actually står på spillelisten i løpet av julen. Det er obligatorisk for notoriske romantikre som meg… 😀

 8. Eg ønskjer deg ei riktig god jul! Kjekt at du tek deg tid til “å blogge” kvar dag!

 9. God jul til deg og! Takk for inspirerande kjekke blogginnlegg i 2009, måtte du fortsette neste år, og husk snusetreff for bloggarar som kunne trengt litt lett folkeopplysning om dufter!

Leave a Reply