Blogging, Frustrasjonar
Comments 5

Offline

Det er ein smule frustrasjon i heimen, vi er offline. Get har klart å paie heile nettet i nabolaget, så alt er daudt. Dei har klart å få fjernsynssignala opp og stå, elles hadde vel dei gamle damene gått i tog i gatene med svarte hatflagg.

Internett klarer dei ikkje å fikse. Jaja, vi får iallfall lagt oss til fornuftig tid, det er alltids noko.

Så inntil vidare blir det bildelause, kjedelege postar frå meg, på jobb får eg nemleg ikkje lov til å laste opp bilde. Sånn er det når ein sit bak landets tjukkaste brannmur. så viss du føler behov for å snakke med meg sånn privat så er greia god, gamaldags sms. Ha ein fin dag!

This entry was posted in: Blogging, Frustrasjonar

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. Buuhuuuu! Det var da sørgelige nyheter 🙁 Men jeg tipper at hvis det varer lenge, tar du med laptopen til en cafe med wifi 😆

  2. Du kommer sterker tilbake, sant ja! 🙂 Også får man ta det onde med det gode, som du sier, dere får lagt dere til normal tid! Hihiihii, kjenner meg igjen der – man blir sittende å lese og chatte … har måttet ta meg selv i nakken der! Blitt flinkere! Venter trofast på nytt fra deg 🙂 Klem så lenge.

  3. Issadå! Vel, du får leve gammeldags en stund; legge deg og stå opp med fuglene eller noe sånt 😆
    Sympatiklem skal du alle fall få!

  4. hildeG says

    Du kan laste opp bilder rett fra mobilen, vettu…

Leave a Reply