6 Comments

 1. Fantastisk fin! 🙂
  Kva som motiverer meg: I forhold til bokprosjekta mine, er det heilt klart gode samarbeidspartnere som tar imot ballen eg kaster, og som kaster den perfekt tilbake. Osv. Folk som skjønner kva eg driv på med, legg til ein liten bit. Akkurat den lille eg treng for å stupe ut i vidare arbeid.

  Eg blir motivert av andres entusiasme. Fins ikkje bedre.

 2. Jorid says

  Det var av ein eller anna grunn litt slitsomt at han skreiv “samtidig” som han snakka.
  Men ellers; ein morosam, kreativ og lærerik liten film. 🙂

  Eg vert motivert av inspirasjon. Men det er vel kanksje det same?

 3. Jeg liker veldig godt disse visualiserte foredragene.

  Det som motiverer meg mest er faktisk at folk rundt meg har det bra. Og penger, slik at jeg har sånne livsnødvendige ting som brød og neglelakk.

  Men mest at ting føles “godt”. Selv om man ikke har råd til neglelakk! *gisp*

Leave a Reply