Blogging, Duft
Comments 5

OK, her er greia:

Lag ein skjermdump frå bloggen min som viser det næraste talet til 200 000, mail det til meg på altgodtblogg ætt gmail dått com i låg men leseleg oppløysing, og legg igjen nick, namn og adresse.

Den som kjem nærast får ein godtepose full av deilige parfymeprøver (og kanskje noko anna og? ;-)) Eg ventar med å «innhente» prøver til eg veit om det er ein mann eller dame som vinn. Er du med?

This entry was posted in: Blogging, Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. hildeG says

    Jeg har sendt deg en annen utfordring, i tilfelle du ikke får inn lenker (men det skal du vel fra wordpress). Parfymer er bortkasta på meg uansett hoho. Hvis du synes besøkstallet er skummet høyt, så er det jo bare å flytte bloggen fra tid til annen, jeg driver på den tredje nå, hehe.

  2. Jeg er med!

    (Og har to stk parfyme til uttesting i dag; en på hver hånd, for å se om jeg endelig kan finne en Dior-parfyme jeg faktisk LIKER i mer enn fire minutter… Oppdatering skal du få etterhvert 😉 )

  3. Elisabeth: Er spent på kva to du valde!

    Reidunn: Finn «print screen»-funksjonen i nettlesaren din, og lag eit bilde av den som viser besøkstalet når du er inne.

Leave a Reply