Fredag, Grønt, Lykke
Kommenter innlegget

Feriefredag


Denne lekre buketten lagde kjære tidlegare denne veka, og då ho tok ferie fekk eg den. Er den ikkje nydeleg? Når eg får blomar til fest er det fast rutine at eg ganske enkelt gir den til henne, og så arrangerer ho dei på lekraste vis. Eg lagar mat, ho ordnar med blomane. Grei arbeidsfordeling.

Eg ynskjer alle som stikk innom ei fredeleg helg, og god ferie til dei som tek det no, eller er midt i den. Dersom feberen slepp taket er planen å reise til Arendal for å servere øl på Moringen. Sjåast vi der?

This entry was posted in: Fredag, Grønt, Lykke

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s