Duft
Comments 4

Eg gjev meg ikkje så lett!

Det var nemleg mange damer som ville ha hjelp til å finne duft for seg. Her er May sin “søknad”:

Jepps. Kan godt tenke meg anbefaling på duft på dette viset.
Liker mat, dvs mage slag. Alt frå tradisjonsmat, raspeballer.. italiensk, franks, texmex.
Alt til si tid rett og slett. Drikker helst øl, men lite slår lammelår med rødvin. Kvitvin og reker nam.
Portvin. Akevitt til ølet..
Blomster: Har kolonihage. Elsker duften av syrin, roser
Jobb og fritid går litt i kvarandre som freelancer. Kan bli seine kvelder med masse jobb, eller fri midt på dagen og kaffe på cafe. Gå på ski om vinteren er stas.
Mi duftfortid har bestått av kjente klassikarar,  ikkje nokke rart og mystisk her:
Rive Gauche. Anais Anais ( Den er vel den eg har brukt mest i mi parfymetid)
Beautiful, littegranne.
Paris. Ein periode i 20-åra.
Ein gang fekk eg ei flaske Opium i gave. Det var HEILT feil.
Som gravid og ammende kvinne, slutta eg med nesten alle dufter. Blei berre sånn.
Er stadig innom parfymeri og tester. Men finn liksom aldri den som er heilt meg.
No for tida brukar eg Elizabeth Ardens Grean Tea. Den kan ein bruke stort sett heile tida.
Men hadde vært kjekt med nokke nytt. Liker vel dei som ikkje er for tungde og bedøvande.
Kva skal vi foreslå for May, folkens?
This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Her må det friske dufter til, det ligg ein del forslag i dei tidlegare innlegga som du kan kikke på, May. Eg huskar ikkje om eg har nemnt dei før, men det var to eg kom på: Magnolia Nobile frå Aqua di Parma og Dreaming frå Tommy HIlfiger. dei to er ganske ulike, men begge er friske, velkomponerte og lette å like. Den kvite Kenzo Flowers er også lekker og frisk. Gucci Envy og Envy me kan vere aktuelle for deg. Lykke til! 🙂

  2. Tormod says

    Jeg eier Parfumerie, så jeg vil selvsagt anbefale våre dufter. Du høres ut som ei litt tøff og individualistisk jente. Så du bør def ha noe som ikke er helt mainstream. Kanskje Nasomattos Narcotic Venus eller Silver Musk? Hvis du vil ha noe grønt, kan f eks prøve Lorenzo Villoresis Yerbamate, Annick Goutals Ninfeo Mio eller Robert Piguets Futur. Lykke til!

Leave a Reply