Fest, Lykke
Comment 1

Planen er klar…

…og ein del av jobben er gjort, men ikkje alt.

Gjestane kjem kl. 17, og då serverer eg fingermat i form av lakserullar med urtefyll, miniterter med mango- og løkkompott og minitoastar med hummus, persille og sylta sitronar. Det kan folk mumse på medan dei smakar på konjakken og.

Etter at smakinga er over, serverer eg ei diger gryte med gulasj-suppe, med godt brød til. Eg har ikkje heilt bestemt meg for om eg skal bake focaccia eller om eg skal kjøpe på åpent bakeri. Til dessert skal eg lage bakt appelsin med honning, romrosiner og brente mandlar, og ein creme fraiche-krem til.

Eg kjem tilbake med bilde og oppskrifter når det heile er over. Ha ein fin torsdag!

This entry was posted in: Fest, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Dette hørtes godt ut, og den desserten kunne være noe å servere på klubbkveld neste uke. Følger med i spenning.

Leave a Reply