Fest, Lykke
Comment 1

Planen er klar…


…og ein del av jobben er gjort, men ikkje alt.

Gjestane kjem kl. 17, og då serverer eg fingermat i form av lakserullar med urtefyll, miniterter med mango- og løkkompott og minitoastar med hummus, persille og sylta sitronar. Det kan folk mumse på medan dei smakar på konjakken og.

Etter at smakinga er over, serverer eg ei diger gryte med gulasj-suppe, med godt brød til. Eg har ikkje heilt bestemt meg for om eg skal bake focaccia eller om eg skal kjøpe på åpent bakeri. Til dessert skal eg lage bakt appelsin med honning, romrosiner og brente mandlar, og ein creme fraiche-krem til.

Eg kjem tilbake med bilde og oppskrifter når det heile er over. Ha ein fin torsdag!

This entry was posted in: Fest, Lykke

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Éin kommentar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s