6 Comments

 1. iduns says

  Kjære Alt godt.
  Eg har brodert korsstingskalender med huset i skogen og nisse på (sjølvlaga). Der har vi i alle år hengt opp innpakka snop og det har gått bra. I fjor prøvde vi med “pakkar” til barna (då 13, 17 og 20). Dei hadde feil forventningar og det blei lite feststemning over boxers, maskara og flaxlodd utan gevinst . I år vender vi tilbake til snopet. Ingen ting er hengt opp endå, men vi ordner i ettermiddag og vil prøva å liggja eit par dagar i forkant. Konklusjon: Det for då for søren vera greitt nok med sjokoladekaleneder!!!!

 2. Lovise says

  Eg har og gitt opp. Gutta mine på 7 og 11 fekk legokalender. Dotter mi på 12 fekk ei gåve og har sjølv valt å ha ei stor mjølkesjokoladeplate (24 bitar!) som årets kalender. Eg er glad for å ikkje stå og pakke inn dei 72 små gåvene i år…!

 3. maiblomst says

  Eg styrte med kalenderen i går, og leggetid vart seinare enn berekna:-(
  Men mine er ikkje så store enda, så eg pakkar inn alle figurane i julekrybba.
  ( eg fann ikkje Jesusbarnet i går, så noko må gjerast!!)
  Innimellom julekrybbefigurane er det diverse aktiviteter, som pepperkakebaking, gå på barneteateret, skaffe juletre osv. Og på laurdager dukkar det opp snop, og ein og anna gåve.

  Nokre eg kjenner har kalender med litt gaver, og så mange rare aktiviteter, som å spise middag under bordet, sove på stua, ete dessert på garasjetaket, lage lussekatter til nabolaget osv. Kult!!

  Men ærleg talt, eg har vakse opp med sjokoladekalender, heilt topp det:-)

 4. Sjokoladekalender er vel helt ok? Jeg har tilbrakt dagen sammen emd en syvendeklasse, og det virket som om de fleste ikke hadde gavekalender i år. Og lettet var jeg, for på veggen her hang den kalenderen de ser hevrt år, med twist og småtteri.

 5. Hoho. Jeg har akkurat pakket inn ørten smågaver til mine døtre på 16 og 20 (som bor hjemme for tida). Den eldste av dem jobber på OBS, og er utnevt til skikkelig bortskjemt formedelst dette. Føler mer som en helt overlegen mamma (så lenge det varer, hehehe).

Leave a Reply