Billig mat, Fest
Comments 2

Når er fastelaven?

Eg er imponert over folk si evne til å vere proaktive. Ein er ute i god tid når ein allereie no har byrja å planlegge fastelaven.

Tru det eller ei, dei siste dagane har ordet fastelaven gått i taket som vanlegaste søkeord som gjev treff her i bloggen.

Men til alle dokke som søker på fastelaven og kjem hit til meg: Fastelaven 2011 er søndag 6. mars. Då er eg tilbake med fine fastelavenoppskrifter. Viss du har fastelavenabstinens kan du sjekke ut denne.

This entry was posted in: Billig mat, Fest

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Vil ha noe å feire vettu! 🙂 Det ble liksom så tomt etter jula. Har faktisk tenkt på det før, og har lyst til å ha Fastelavensfest. MED boller! 😀 Men så er det ikke før i mars nei… jaja..

  2. Abelone says

    Var noen på døra mi og ville selge fastelavensris, så da måtte jeg dobbeltsjekke datoen. Mente at det ikke var enda (og godt er det, jeg har gått tom for hvetemel. Grove boller med krem blir ikke helt det samme!)

Leave a Reply