Blogging, Frustrasjonar
Comments 5

Trinetrall – fram og tilbake er dobbelt så langt

Det er ikkje så greitt når ein uttalar seg friskt, og så blir det dårleg motteke, og så vil ein så gjerne at dei andre skal syns at ein er grei likevel, så seier ein  – tulla! Useriøst og flåsete, spør du meg.

Men det verste, det er at dama kallar seg spesialist på sosiale medier. Tvi vøre, for ein spesialist. Snart kjem ho vel innom, blid og glad, og meiner eg berre snakkar om henne fordi eg vil ha trafikk i bloggen min. Jaja, det får stå si prøve.

This entry was posted in: Blogging, Frustrasjonar

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. Hun minner meg om en irsk eks av meg: «Of course I can go skiing, I’m an expert on skiing! I’ve seen it on TV a lot and it looks really easy!» 😉

Leave a Reply