Bryllup, Fest, Noko søtt
Comments 3

Prosjektet mitt

OK, her kjem første bilde.

Dette skal altså bli ei fire etasjers bryllupskake. Eg har blitt fortalt at ein ikkje skal vise fram slikt før den blir servert, så difor får dokke sjå den utan pynt. Oppskrift og bilde av ferdig pynta kake kjem i morgon. Eg lovar.

(Og til dei som kjenner meg, og lurer på kven som giftar seg: Fetteren til kjære.)

This entry was posted in: Bryllup, Fest, Noko søtt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. For å si det på ‘ditt’ språk: Spanande 😆

    Gleder meg veldig til å se kaka og tipper den er fabincrediblous! Og smaken godt ivaretatt, antar jeg… Må medgi at jeg har spist noen gode bryllupskaker i mitt liv, men oftere enn forventa har de faktisk hatt spennende utseende og til dels kjedelig smak, når alt kom til alt. Jaja, jeg regner med at det langt fra stemmer når det gjelder din baking. Det er nesten så man skulle gifte seg selv, egentlig, bare for å få kake! 😀

  2. Elisabeth: Finn du den rette puttar eg stativet i kofferten og kjem! 🙂

    BÅ: Det kjem i morgon! Brudeparet må nesten få sjå den først.

Leave a Reply