Billig mat, Grønt
Kommenter innlegget

Jordskokk og kvann, anyone?


Eg har fått ei korg med jordskokkar. Den har eg brukt det meste av, men i botnen ligg det nokre fine skokkar som eg tenkte blogglesarane mine kunne få glede av. I tillegg har eg mengder av nyspira kvann, no er dei blitt så store at dei er robuste og toler flytting.

Men eg er dårleg på utsending. Det er eit styr med pakking og posting, så jordskokkane og kvannen må hentast her sentralt i Oslo. Vil du ha? Send meg mail på altgodtblogg@gmail.com, og så får du adresse og det du treng på mail. Kast deg på!

This entry was posted in: Billig mat, Grønt

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s