Lykke
Comments 6

Ein sann svir

 

img_4390

No har eg blogga i nøyaktig to veker, og det har vore ein sann svir. Masse kommentarar, oppmuntring, skryt og glede har regna inn over bloggen min. Lykke!

Eg vil gjerne gje noko tilbake utover oppskriftene eg legg ut i bloggen.

Difor vil eg utfordre dokke: Etter beste evne skal eg prøve å svare på det dokke måtte ha av matspørsmål. Er det noko du lurer på, er det ei oppskrift du ynskjer deg eller noko du lurer på kvar du skal få tak i, så spør meg i kommentarfeltet.

Eg er ingen guru, men eg er flink til å finne ut av ting, og eg har gjort meg nokre erfaringar i dei 30 åra eg har lagd mat. I tillegg har eg eit lite lager av tips og oppskrifter som ligg og ventar på å sleppe ut på verdsveven. Det er ikkje sikkert at eg kan poste alle etterspurde oppskrifter i bloggen, men dei kan kome dei neste dagane.

Så overrask meg, og fyr laus med spørsmål!

This entry was posted in: Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

 1. RandiF says

  Takk for utfordringen, Gunda. Her kommer første spøesmål fra meg:
  Jeg har en flaske Sauternes stående, og på lørdag skal jeg ha gjester. Hvilke desserter passer denne vinen best til? Hadde tenkt å lage Ingefærsvisker med krem/crème frâche til dessert, kan det passe sammen med vinen, tror du? Eller bør jeg satse på muggost?

 2. RandiF says

  Ett spørsmål til: Vi skal servere hjort ytrefilet som hovedrett, med potet/selleristappe, sopp/bacon, rødløkskompott og enten broccoli, rosenkål eller asparges til. Hva tror du blir best av de tre grønnsakene?
  Og har du et godt tips til forrett, gjerne noe fra havet? Ikke altfor avansert…..

 3. Matblogg er det altfor lite av, heia matbloggerne!

  Jeg elsker bildeblogging når det gjelder matlaging (selv om jeg ikke holder ut tunfisk koste jeg meg med tunfisksalatposten, for eksempel). Jeg klarer ikke komme på noe jeg ønsker meg av spesiell mat, men ja til mer bildematblogging. 😀

 4. Hej!

  Roligt med norska besökare!

  En semla är en vetebulle fylld med mandelmassa och grädde. Nya bilder finns på bloggen nu!

 5. Titti says

  Pepperkvern! Er det bare de dyre som duger..? Vel jeg kan godt bruke litt penger på den kverna hvis det er god OG fin å se på… Problemet er at jeg ikke klarer bestemme meg for om jeg liker de klassiske best eller de mer moderne…. Men nå begynner det å haste litt, er lei av ferdigmalt pepper og har nekta meg sjøl å kjøpe noe nestbest… Tips mottas med takk 🙂

 6. Pingback: 20 000! :D « Alt godt

Leave a Reply