10 Comments

 1. Javisst, så sant så sant ;0)

  Vakre roser på en vakker dag, ha en fin fin helg hva enn det er du driver på med!

 2. Synd, jeg får ikke til å linke deg inne hos meg. Sikkert fordi du har wordpress tenker jeg 😉

 3. Det skulle ikkje ha noko å seie, trur eg? Men eg har lite greie på slikt. Nokon som har ei forklaring?

 4. Det skal ikke være noe problem med å legge til en WP-blogg til en Blogspot-blogg. Alt godt oppdaterer seg jevnlig hos meg. Nå kan det være noen innstillinger som gjør det; evt. kun noe midlertidig som ikke fungerer. Prøv igjen :o)

 5. Jeg har også lagt deg til som en blogg jeg følger og dine oppdateringer vises raskt hos meg også 😀
  (Og jeg har Blogspot)

 6. Bønna says

  Ja det forklarer jo saken. Når jeg går inn på de nyeste innleggene får jeg kun opp dette innlegget men så står det altså “Tulipanar i vinduet” før selve overskrifta, for meg ser det absolutt også ut som roser. En annen sak er at jeg nok uansett skulle hatt nye briller.

Leave a Reply