Lykke
Kommenter innlegget

Luksus i gamlebyen


I kveld går vegen til Oslo Spiseforretning i gamlebyen, ein deilig restaurant som satsar på norske råvarer tillagd på mesterleg vis. Vi er ein gjeng på 14, som har fått finstova i tredje etasje, eit koseleg rom med eit stort bord, ein liten salong til konjakken og eige do med byens beste utsikt. Eg gler meg! Viss eg huskar på å lure med meg eit kamera så kanskje eg kan by på bilde og. I mellomtida byr eg på den vakre utsikta frå arbeidsbordet mitt, over mac-en. God helg til alle som stikk innom!

img_47091

This entry was posted in: Lykke

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s